Aujac

Associació d'Usuaris de Java de Catalunya > Socis d'Honor

L'AUJAC otorgava cada mes d'abril el Soci d'Honor AUJAC a una personalitat o entitat catalana.
Amb aquesta distinció es volia reconèixer aquelles personalitats o entitats que gràcies al seu tarannà, implicació, dedicació i esforç, han contribuït al creixement i desenvolupament de la societat de la informació en el nostre país.

Soci d'Honor 2001


El Sr. Antoni Farrés i Sabater, va ser anomenat Soci d'Honor AUJAC, el 2001.
Icona política del moviment democràtic en els anys 70 a Sabadell, fou el primer alcalde democràtic de la citada població, i un dels grans impulsors socials del post-franquisme.
Impulsor d'altra banda, de projectes de la societat de l'informació, com la creació de la Fundació de les Industries de la Informació, amb seu a Sabadell, o impulsor dels projectes d'administracions electròniques a Catalunya.
Cal destacar que el discurs d'inaguració de l'AUJAC va ser ofert per ell en la seu de l'antiga F2I, Fundació Indústries de l'Informació, a Sabadell, avui seu de la Cambra de Comerç de Sabadell.


Soci d'Honor 2002


Joan Daví i Ferrer, va esdevenir Soci d'Honor AUJAC l'any 2002.
Joan Daví i Ferrer, terrassenc, director de projectes a Caixa Terrassa, liderà dins del món bancari una obertura cap als sistemes no propietaris que el portà a concebre arquitectures bancàries inèdites fins llavors, i que trencaven esquemes, i sobretot amb els sistemes tradicionals establerts en els entorns financers.
Avui en dia, els seus dissenys en arquitectures informàtiques dedicades als serveis bancaris són un referent.
Es per això que l'AUJAC considerà oportú distingir-lo amb el "Soci d'Honor".


Soci d'Honor 2003


El Dr. Jordi Roig de Zarate rebent el Soci d'Honor 2003
El Dr. Jordi Roig de Zarate rebent el Soci d'Honor 2003

El Dr. Jordi Roig de Zarate, era professor titular del Departament d'Informàtica de la Universitat Autonòma de Barcelona.
Va ser director de l'Escola Universitària de Informàtica de Sabadell, durant el període 2000-2002.

Lluitador constant envers les dificultats pròpies ha sabut sempre guanyar la batalla de les adversitats, demostrant que moltes vegades, no hi han barreres que no es poguin franquejar amb esforç, dedicació i constància.
Aquest espèrit de superació, conjuntament amb el seu perfil professional inmillorable, fan d'ell una persona que ha sabut transmetre l'il.lusió per les noves tecnologies als seus alumnes.
Es per aquest motius i molts d'altres, que el Dr. Jordi Roig de Zarate va ser anomenat "Soci d'Honor AUJAC" l'any 2003.



Soci d'Honor 2004


El Sr. Eduard Elias (dreta) rebent el Soci d'Honor 2004
El Sr. Eduard Elias (dreta) rebent el Soci d'Honor 2004

El Sr. Eduard Elias , degà del Col.legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya va ser anomentat Soci d'Honor AUJAC 2004.
Promotor i impulsor de l'Associació Catalana d'Enginyers en Informàtica (ACEI), va ser uns dels artífexs de la creació del Col.legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya.
Agraïm desde AUJAC, tant anys de dedicació davant de l'associació i desprès en el deganat per assolir una regularització de la professió.
La seva força i dedicació ha permès la creació del Col.legi Oficial a Catalunya i es per això que el 16 d'abril del 2004, a l'Aula Magna de l'Universitat Internacional de Catalunya, se li va fer entrega d'aquesta distinció.



Soci d'Honor 2005


L'Associació per a Joves TEB, va ser guardonada el 15 d'abril del 2005, durant l'acte de cloenda de les III Jornades Java Catalanes, com a Soci d'Honor AUJAC 2005.
Amb aquesta distinció és vol reconèixer l'esforç i dedicació duts a terme, per aquesta entitat, que han demostrat la seva contribució al creixement i desenvolupament de la societat de la informació en zones on els joves viuen en situacions de marginació i exclusió, i on les noves tecnologies no podien ser una altra barrera.
És a partir d'aquest projecte, que sorgeixen iniciatives tan importants com Xarxa-Òmnia, RavalNet i així un llarg etcéra de projectes que han actuat com autèntics dinamitzadors socials i de ponts de cohesió allà on es podien produir bosses de marginació social.